Recenze: Baby Lips od M A Y B E L L I N E

17. listopadu 2014 v 11:41 | Maddie ♥ |  Ostatní
Čágo belo! :D Tento blog je sice grafický, ale abych tu bylo nějaké spestření, přidávám recenzi na baby lips. Baby Lips určitě všichni znáte, je to hydratační nebo ochranný balzám na rty (hydratační je s jemným zbarvením) - přesněji je to tyčinkový balzám na rty. Protože ho všichni mají, tak i já jsem si ho musela koupit, no. :D Musím být také in. Když jsem ho uviděla v DM drogerii, okamžitě jsem začala vybírat, který si vezmu. Měli tam hydratační, i ochranné a já si vybrala hydratační balzám na rty s jemným zbarvením - příchuť Cherry Me. Jsem s ním spokojená a určitě si ho někdy koupím. Jelikož mám doma samé ochranné balzámy, tak jsem si pořídila i hydratační, který mi rty pěkně zvlhčí a já pak nemám tendenci olizovat si je (olizování rtů hlavně venku - můj zlozvyk). Baby Lips od M A Y B E L L I N E rozhodně doporučuji.

Mé hodnocení:

4/5



A ještě vám chci říct...před chvilkou mi přišly statistiky od toplistu na email a opravdu (♥)... můj blog navštívilo v sobotu přes 80 lidí! ♥♥ Já vás strašně miluju! :*
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Klikni

KLIK 100% (113)

Komentáře

1 Mercedes* | MT Mercedes* | MT | Web | 17. listopadu 2014 v 12:25 | Reagovat

Já Baby Lips používám také a jsem s ním spokojená.
Já osobně mám Pink Punch a Mint Fresh. :-)
Dotazník vyplním. :))

2 Ooomarie ♥ Ooomarie ♥ | Web | 17. listopadu 2014 v 12:50 | Reagovat

Baby lips chci vyzloušet už dlouho, děkuju za super recenzi :3
Když jsem byla s kamarádkou nakupovat, tak jsem si ho chtěla koupit (Konkrétně teda taky Cherry me:3), ale ona mi ho vzala a řekla: "Počkej si do Vánoc". Takže ho od ní dostanu k Vánocům ♥
Recenze je moc hezká, jen bych se ještě chtěla zeptat, za kolik jsi ho koupila... U nás v DM je teď sleva a stojí 60kč, takže... :-)
A dotazník vyplním :-)

3 Martini Martini | Web | 17. listopadu 2014 v 13:44 | Reagovat

Návštěvnost je skvělá. Já to nepoužívám, já mám labello :-D

4 Katty~ Katty~ | Web | 17. listopadu 2014 v 14:16 | Reagovat

Já jsem ho teda měla od kamarádky a sama bych si ho nekoupila, protože jak jsem si ho natřela, tak jsem cítila na rtech takovou divnou pachuť a vůbec mi nechutnal! :D Radši zůstanu u svých "vajíček" EOS ♥ na ty nedám dopustit, jsou strašně roztomilé a navíc to strašně dobře chutná, když už to mám na rtech! :D

5 Miss. Barbara - palvin-official Miss. Barbara - palvin-official | 17. listopadu 2014 v 16:11 | Reagovat

Já bych baby lips chtěla vyzkoušet, ale zatím jsem se nedostala do DM, asi tam půjdu na Vánoční nákupy, tak se podívám a možná si ho koupím. :-)

6 Ivet Ivet | E-mail | Web | 17. listopadu 2014 v 21:08 | Reagovat

Já jsem ještě baby lips nevyzkoušela, ale možná si ho teda koupím :). Jinak moc ti gratuluju k návštěvnosti :)

7 ~Ju$ty~ ~Ju$ty~ | Web | 18. listopadu 2014 v 15:49 | Reagovat

Vypadá zajímavě, moje sestra ho taky měla a je fajn. Gratuluji k návštěvnosti a dotazník jsem vyplnila :))

8 Stell | winx-club-stellinka-2013.blog.cz Stell | winx-club-stellinka-2013.blog.cz | Web | 19. listopadu 2014 v 19:25 | Reagovat

Já jsem ještě Baby lips neměla, ale chystám si ho koupit :D A asi taky ten jako máš ty :)
Moc moc moc ti gratuluji k návštěvnosti! :3 ♥

9 shelly shelly | Web | 20. listopadu 2014 v 20:47 | Reagovat

jé promiň , nevšimla jsem si že ta objednávka je jen pro wardrobe... tak nic no.. neva :) ruším tu objednávku

10 Simix Simix | Web | 21. listopadu 2014 v 21:45 | Reagovat

Ou, začínám si myslet, že Baby lips  už používají skoro všichni kromě mě :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama